Over ons

Mayar Rijopleidingen

de rijschool voor Utrecht en Tiel

  • ALTIJD DEZELFDE INSTRUCTEUR
  • VANAF 16,5 JAAR (2TODRIVE)
  • BETALEN IN TERMIJNEN
  • ERVAREN INSTRUCTEURS
  • RIJLESSEN S’AVONDS EN IN HET WEEKEND

Je wilt je auto rijbewijs of je Taxi -pas gaan halen en je bent op zoek naar een goede opleider die jouw rijopleiding kan verzorgen. Dan ben je bij MAYAR Rijopleidingen aan het juiste adres. Wij geven les in het examengebied Utrecht, waarbij wij actief zijn in de plaatsen rond Utrecht heen.

Bent u in het bezit van de U-pas, ontvang dan nog eens 20% korting en restante tegoed inwisselbaar.

Ook voor het behalen van je theorie kun je bij ons terecht. Wij kunnen je aan lesmateriaal helpen om thuis te studeren, zoals een theorieboek of aan oefenexamens.Voor het praktijkexamen kun je bij ons alle kanten op van 1 x per week tot een spoedopleiding. Voor meer informatie over Rijlessen, taxi –pas behalen of theorie materiaal klik op 1 van de tabs bovenaan.

RIJBEWIJS B

RIJBEWIJS B

De praktijklessen van MAYAR Rijopleidingen worden gegeven in en rondom de stad Utrecht. We oefenen hier veel, omdat je uiteindelijk ook in de stad je praktijkexamen van het CBR gaat af leggen. Doordat we veel op wegen oefenen waar ook het examen wordt afgelegd, weet je precies wat je tijdens het rijles examen kan verwachten.

AANHANGER RIJBEWIJS

AANHANGER RIJBEWIJS

Een aanhanger rijbewijs binnen 1 dag in Utrecht of Tiel, want met het aanhanger rijbewijs (BE) kun je zoveel meer. Denk bijvoorbeeld aan: voor je werk met een aanhanger achter de auto rijden, op vakantie met de caravan of bijvoorbeeld met een paardentrailer achter je auto. Je hebt het rijbewijs BE dus vaker nodig dan je misschien zou denken.

AUTOMAAT

AUTOMAAT

Als je tijdens de rijlessen merkt dat je moeite hebt met schakelen, of je hebt een fijner gevoel bij het rijden in een automaat, dan is het bij MAYAR mogelijk je lessen te volgen in een automaat.Een rijbewijs voor automaat is heel geschikt voor iedereen, maar deze is voornamelijk bedoelt voor mensen die meer moeite hebben met schakelen.

TAXI PAS

TAXI PAS

Onze ervaren instructeurs geven u de juiste begeleiding tijdens uw praktijk en theorie opleiding, zodat u de taxipas snel op zak hebt en als taxichauffeur aan de slag kunt. Hiervoor moeten er 2 examens afgelegd worden (willekeurige volgorde, wel binnen 1 jaar)

Vragen? Stuur een WhatsAppje!