Mayar RijopleidingenMotor rijbewijs

Motor: Rijbewijs A

Theorie

Motorrijlessen nemen kan ook voordat je daadwerkelijk je theoriecertificaat op zak hebt. (LET OP: Ben je niet in bezit van een autorijbewijs dan moet je voor de praktijklessen wel in bezit zijn van een geldig theorie certificaat) Voordat je het praktijkexamen (AVD) voor de motor mag afleggen, dien je eerst in het bezit te zijn van een geldig theoriecertificaat, het (AVB) examen mag zonder theorie als je een autorijbewijs bezit. Vanaf 17 jaar mag je deze al afleggen. Je kunt de theorie leren door goed lesmateriaal te kopen en deze zeer goed door te nemen. Je mag echter geen praktijkexamen (AVD) doen wanneer je de theorie nog niet hebt behaald.

praktijk

De reguliere opleiding is een leuke manier om je rijbewijs in je eigen tempo te halen. Je kiest zelf welke tijdstippen jou het beste uitkomen om te lessen. De meeste leerlingen kiezen ervoor om 1 of 2 keer per week te rijden. Als je er klaar voor bent, wordt het praktijkexamens in overleg met jou en de rijschool ingepland.

motorrijlessen worden vanuit ons bedrijfspand in Wageningen verzorgd. Alle motorrijlessen starten en eindigen op ons adres Nudepark 99E Wageningen.

Onze lesmotoren

suzuki GSX-8S

Yamaha MT-07

BMW F 850 GS

Motor tarieven