Mayar RijopleidingenRijschool in Kanaleneiland

Rijschool in Kanaleneiland

Bij Mayar Rijopleidingen in Kanaleneiland ben je aan het juiste adres voor het behalen van je rijbewijs op een plezierige en vlotte manier. Wij bieden kwalitatieve rijlessen in Kanaleneiland en omgeving, met als doel jou veilig en zelfverzekerd de weg op te laten gaan. Onze rijinstructeurs zijn ervaren, geduldig en altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van verkeer en rijopleidingen.

Als autorijschool in Kanaleneiland streven wij ernaar om onze leerlingen zo snel en efficiënt mogelijk naar het rijexamen te begeleiden. We maken gebruik van moderne lesmethoden en besteden aandacht aan zowel de praktische als de theoretische kennis die je nodig hebt om een verantwoordelijke en veilige bestuurder te worden.

Plan je proefles in Kanaleneiland

Ben je benieuwd naar onze autorijschool in Kanaleneiland? Plan dan een proefles in en ervaar zelf hoe het is om les te krijgen bij Mayar Rijopleidingen – Kanaleneiland. Tijdens de proefles maak je kennis met je rijinstructeur, onze lesmethoden en het rijden in Kanaleneiland. Na de proefles zal de rijinstructeur een inschatting maken van het aantal benodigde rijlessen, zodat je een passend lespakket kunt kiezen.

 

haal je E achter B in Kanaleneiland

Op vakantie met een grote caravan. of een verhuizing gepland.
haal dan nu je E achter B rijbewijs in 1 dag.

s’ochtends beginnen s’middags examen. ideaal voor paardentrailers, autoambulance, hoveniers, bouwvakkers.

Wij hebben een hoge slagingspercentage
En zullen je al skills leren wat nodig is om te slagen voor je BE rijbewijs en om daarna veilig te kunnen rijden.Geen theorie nodig.

Bekijk examendata aanhanger en kies een geschikte datum uit.